Již v sobotu 11.5.2024 se od 6 hod. uskuteční tradiční rybářské závody pro členy PS Mikulov na revíru Dyje 7A. Jste srdečně zváni!

Závod mládeže O pohár předsedy MRS, z. s.

V sobotu dne 25.6.2022 jsme se zúčastnili prvního ročníku závodu mládeže O pohár předsedy MRS, z.s., který se konal na revíru DYJE 4E.
Závodu se mohli zúčastnit přihlášení zástupci rybářských kroužků ze všech pobočných spolků MRS. Závodníci byli rozděleni do dvou kategorií, a to mladší žáci (do 11 let včetně) a starší žáci (od 12 let).
Za náš PS Mikulov se zúčastnili Matěj Machálek z Drnholce (starší žáci) a Jakub Hrabal z Dolních Dunajovic (mladší žáci). Po úvodní registraci si kluci vylosovali závodní místo a dostali každý občerstvení a bednu pro ukládání úlovků. Úlovené ryby si každý závodník ukládal do bedny s vodou a rozhodčí je průběžně zapisovaly a poté vracely do vody. Za každou ulovenou rybu se počítal jeden bod.
Závod probíhal od 8:00 do 11:00.
Soutěžilo se zvlášť v obou věkových kategoriích a navíc ještě o nejlepší pobočný spolek (součtem nejlepšího bodového výsledku z obou kategorií).
Naši kluci sice nedosáhli na stupně vítězů, ale v silné konkurenci bojovali až do konce a počtem ulovených ryb a snahou úspěšně reprezentovali náš PS, za což bych jim chtěl poděkovat. Stejně tak bych chtěl poděkovat jejich rodinným příslušníkům za dopravu a podporu našich závodníků.

Závěrem děkuji pořadatelům za zorganizování tohoto závodu a doufám že se potkáme zase příští rok na 2. ročníku.

Petrův Zdar
Milan Sedláček ml.

Výsledkové listiny:
Výsledky mladší žáci 2022

Výsledky starší žáci 2022

Výsledky týmy 2022